4 sovellusta, jotka auttavat sinua löytämään parkkipaikan

Jos olet reissufanaatikko, yksi kysymyksistä, joita voi olla erittäin vaikea käsitellä, on pysäköintipaikan löytäminen uudessa kaupungissa, jossa olet vierailemassa. Tästä voi tulla erittäin turhauttavaa, varsinkin jos vierailet kaupungissa, jossa on hieman erilaiset liikennesäännöt kuin kotimaasi. Tällaisissa tapauksissa saatat joutua turhautumaan yhä enemmän sellaisiin ongelmiin kuin se, että et pysty tunnistamaan pysäköintipaikkaa ja mitä odottaa kustannuksissa. Tästä tulee entistä ärsyttävämpää, kun sinulla on kiire, kuten työmatkalla. Onneksi voit välttää tämän useilla tavoilla, kuten asentamalla yhden useista sovelluksista, joiden avulla kenen tahansa on helppo auttaa heitä pysäköimään. Jotkut näistä sisältävät:

VoicePark
Tämä on sovellus, joka on osoittautunut erittäin hyödylliseksi ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita pysäköinnin löytämisestä uudessa kaupungissa. Se on erityisen hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat löytää pysäköintipaikan San Franciscosta. Jotta voit käyttää sitä, sinun tarvitsee vain etsiä lähellä oleva parkkipaikka sovellushakutoiminnolla, jolloin ääniopastus antaa sinulle käännös käännökseltä ohjeet siihen. Hyvä puoli siinä on, että se päivitetään 8 sekunnin välein, joten voit olla varma, että saamasi tiedot ovat aina ajan tasalla.

Voinko pysäköidä tähän?
Jos vierailet New Yorkissa, tämä on sovellus. Se on suunniteltu siten, että sinun tarvitsee vain ottaa kuva pysäköintialueesta, josta et ole varma, ja se antaa sitten tietoa siitä, onko siellä turvallista pysäköidä vai ei. Jos pysäköit pysäköintimittarilla varustetulle alueelle, voit myös asettaa sen avulla muistutuksen, joka soi kun mittarissa on jäljellä 15 minuuttia, jotta vältytään pysäköintimaksuilta.

PrimoSpot
Tämä on sovellus, joka toimii yhdessä Google Mapsin sekä pysäköintimerkkitietokannan kanssa, joka auttaa sinua löytämään parkkipaikan. Se on hyödyllinen New Yorkin, Seattlen ja Bostonin kaupungeissa. Sen lisäksi, että se auttaa sinua tunnistamaan pysäköintipaikat kartalta, se antaa sinulle myös lisätietoja pysäköintisäännöistä kaupungissa, jossa olet, mikä auttaa sinua välttämään lakiin liittyviä ongelmia.

Parker
Tämä on iOS-sovellus, joka antaa sinulle tietoa lähellä olevista pysäköintipaikoista ja voi jopa auttaa sinua navigoimaan niihin tarkasti GPS:n avulla. Monet ihmiset ovat todenneet sovelluksen erittäin hyödylliseksi, ja on mahdollista, että olet myös iloinen, että olet myös ladannut sen.
Yhteenvetona voidaan todeta, että jos aiot tehdä maantieretken uuteen kaupunkiin ja olet kiinnostunut parkkipaikan löytämisestä helposti, sinun kannattaa harkita sovelluksen käyttöä, jotta voit säästää aikaa ja vaivaa!